Discord İçeriklerinde Emoji Ekleme!

Özel Emoji Ekleme

Her sunucu varsayılan olarak, herhangi bir aktif sunucu üyesinin sunucu içinde kullanabileceği 50 adede kadar özel emoji ekleyebilir. Herhangi bir kullanıcı Nitro abonesiyse, Discord'da emojilerin kullanılabildiği herhangi bir yerdeki herhangi bir sunucudan özel emojileri kullanabilecekler!

Özel Emojiler Nasıl Yüklenir

  1. Özel emojileri yüklemek için, özel emojileri eklemek istediğiniz sunucuyu seç.
  2. Ardından, sunucu adının yanında bulunan açılır menüyü seçerek Sunucu Ayarları'na git. 
  3. Yönlendirildikten sonra Emoji sekmesini seç ve tuşuna bas Emoji yüklemek içinEmoji Yükle

Unutma ki: 

  • Emoji adları en az 2 karakter uzunluğunda olmalı ve yalnızca alfanümerik karakterler ve alt çizgi içerebilir
  • Emojilerin boyutu 256KB'ın altında olmalıdır

Bir sunucunun aktif üyesi olan herhangi bir kullanıcı, yüklenen tüm özel emojileri o sunucuda kullanabilir ve Nitro aboneliği olan herhangi bir kullanıcı, sunucunun özel emojilerini Discord'da emojilerin kullanılabildiği her yerde kullanabilir.

Animasyonlu Özel Emojiler

50 statik özel emojiye ek olarak, Nitro veya Nitro Basic’e sahipsen, animasyonlu olanlar için de fazladan 50 yuvan olacak! Bazen, sadece ???? ???? yazmak final sınavında yaşadığın sıkıntıyı tam olarak ifade etmeye yetmiyor (ki bu arada, sınavı geçeceksin). Hareketli özel emojilerle Nelly de sıcağı hissediyor. 

Not: Yukarıda listelenen adlandırma ve boyutlandırma gerekliliklerinin aynısı animasyonlu özel emojiler için de geçerlidir.

Twitch Sub Emotes

Twitch'teki favori yayıncılarından bazılarına abone mi oldun? Yayıncı, Twitch ifadelerini aboneler için etkinleştirdiyse, özel emojilerini küresel olarak kullanabilirsin! 

Animasyonlu Twitch ifadeleri sunucunla senkronize edilse de, bunlar yalnızca statik olacaktır. Sunucuna animasyonlu Twitch ifadeleri eklemek istersen, bunları manuel olarak yüklemen gerekecektir. 

Bunun çalışması için yapman gerekenler: